fbpx
Telefoonnummer

078-6411124

Email

info@firstclass-sports.nl

Openingstijden

ma-do: 06:00-22:00 vr 06:00-20:00 za/zo 08:00-16:00

https://firstclass-sports.nl

Inschrijven bij First Class Sports

a. Je bent welkom om lid te worden bij First Class Sports. Dit kan op de volgende manieren:
1. Door gebruik te maken van de bovenstaande webshop; of
2. Aan de balie van First Class Sports door het invullen van het papieren inschrijfformulier.

b. Indien je je inschrijft via de website heb je het recht om binnen 14 dagen na de dag van inschrijving zonder opgave van redenen af te zien van je lidmaatschap. Dit kun je doen op een van de manieren die beschreven zijn in artikel 10c van deze algemene voorwaarden. Als de 14e dag in het weekend valt, of op een nationaal erkende feestdag, loopt de bedenktijd tot en met het einde van de eerste daaropvolgende werkdag. Deze bedenktijd geldt niet voor inschrijving bij de balie van First Class Sports. Indien je binnen de bedenktijd van 14 dagen besluit af te zien van het lidmaatschap, en het lidmaatschap is niet gebruikt in die periode, dan is deze herroeping kosteloos. Als het lidmaatschap wel gebruikt is in deze periode, dan kan First Class Sports naar rato (vanaf de activering van het lidmaatschap tot de dag van de herroeping, inclusief het eventuele inschrijfgeld) kosten voor het lidmaatschap in rekening brengen.

c. Als je lid wordt van First Class Sports, ben je lidmaatschapsgeld verschuldigd vanaf het moment van inschrijving. Ook de SEPA automatische incassomachtiging gaat vanaf dat moment gelden. Als je niet voldoet aan je betalingsverplichting, kan First Class Sports besluiten de overeenkomst te beƫindigen. Om First Class Sports binnen te komen heb je jouw eigen First Class Sports pas nodig.

d. Je kunt lid worden vanaf 14 jaar. Tot 17 jaar kun je alleen komen sporten onder begeleiding van een volwassene.

e. Tot de leeftijd van 18 jaar is de toestemming nodig van een ouder/voogd om een abonnement met een SEPA automatische incassomachtiging af te kunnen sluiten

First Class Sports Papendrecht is onderdeel van: