fbpx
Telefoonnummer

078-6411124

Email

info@firstclass-sports.nl

Openingstijden

ma-do: 06:00-22:00 vr 06:00-20:00 za/zo 08:00-16:00

In het pand van First Class Sports Papendrecht bevinden zich ook de volgende bedrijven:

Beautystudio True Skin

True Skin Beautystudio in First Class Sports Papendrecht

https://trueskin.nl

True Skin is een sfeervolle salon gevestigd in het fitnesscentrum. We bieden een uitgebreid pakket aan met diverse gezichtsbehandelingen, (hotstone) massages, spraytan en ontharen. Je kan door de hoofdingang van het fitnesscentrum naar binnen. Mocht het voorkomen dat je even moet wachten kan je  plaatsnemen aan de bar of in de loungehoek en genieten van een kopje koffie of thee.

Marijke  -XXX- 

.

.

Massagepraktijk Westeind

Massagepraktijk Westeind in First Class Sports Papendrecht

https://mpwesteind.nl/

Een praktijk voor jong en oud, met laagdrempelige “no-nonsense” aanpak waar diverse massagevormen worden toegepast welke zowel preventief, genezend, als ter ontspanning kunnen dienen. Afhankelijk van het doel van de behandeling wordt gekeken welke massagevormen het beste aansluiten bij uw klacht(-en) en/of wensen.

.

.

Fit-Kidz

Fit-Kidz in First Class Sports Papendrecht

https://fit-kidz.nl

Fit-Kidz is een zeer jonge en gedreven organisatie met enorm veel mogelijkheden. Wij staan voor uniekheid, waarbij we zoveel mogelijk maatschappelijke en politieke doelen in één volledig concept hebben kunnen onderbrengen. Gevestigd in het fitnesscentrum is de peuteropvang doordeweeks dagelijks geopend van 07:00 tot 18:00 uur. Neem voor alle mogelijkheden en aanmeldingen contact met ons via de website.

.

.

Finezza Esthetiek

Finezza Esthetiek

https://www.finezza-esthetiek.nl

Stoor je je aan die rimpels, of wil je er graag meer uitgerust of frisser uit zien? Dan ben je bij Finezza, gespecialiseerd in botox- en fillerbehandelingen, aan het juiste adres! Wij streven naar mooie, natuurlijke resultaten die jouw schoonheid benadrukken of jouw gezicht (weer) in balans brengen. Kom langs voor een vrijblijvend consult met eerlijk advies. We bespreken jouw wensen, verwachtingen en adviseren over de verschillende behandelingen en resultaten.

Tot snel,

Drs. Inge Apon Cosmetisch arts en oprichter Finezza Esthetiek

.

.

https://firstclass-sports.nl/

First Class Sports Papendrecht is een gezellig fitnesscentrum, dat inmiddels ruim 10 jaar bestaat. Ideaal gelegen op de dijk tussen Papendrecht en Sliedrecht met veel parkeerruimte is het goed bereikbaar voor iedereen. Ook de inrichting is anders dan de gebruikelijke witte muren met spiegels. Door de fantastische indeling van het ruim 1300m2 grote pand zijn er vele ruimtes te vinden waar je jouw trainingsprogramma in alle rust kan afwerken. Onze goed opgeleide fitnessinstructeurs helpen je graag om je doel te bereiken met behulp van op maat gemaakte trainingsschema’s. Kom gerust eens vrijblijvend langs voor een proeftraining.

First Class Sports Papendrecht is onderdeel van: