Telefoonnummer

078-6411124

Email

info@firstclass-sports.nl

Openingstijden

ma-do: 06:00-22:00 vr 06:00-20:00 za/zo 08:00-16:00

Scholieren Fitness First Class Sports

Scholieren fitness bij First Class Sports

Voor scholieren is er nu het goedkoopste abonnement van alle sportscholen in de regio.

Voor 20,-/maand kunnen ze doordeweeks (09:00 tot 18:00 uur) en elk weekend van 08:00-16:00 uur komen trainen onder toezicht en begeleiding van onze instructeurs. Vandaar dat de leeftijdsgrens is bepaald op 14 jaar.

Samen met je vrienden

Loop na schooltijd eens bij ons binnen om te zien hoe leuk scholieren fitness is. Samen met je vrienden na een lange schooldag even rennen op de loopband, een wedstrijdje roeien of je spieren sterker maken. Elke dag trainen jongens en meiden enthousiast samen op de apparatuur bij First Class Sports. Niets lekkerder toch om direct na schooltijd even flink in beweging te komen. Als herboren stap je daarna weer buiten op de fiets. Je zult merken dat je ’s avonds een stuk fitter bent en met veel meer gemak je huiswerk doet.

De fitnesstraining

Fitness is bijzonder geschikt als training voor de algehele conditie of als aanvulling op bijvoorbeeld een voetbal- of volleybaltraining. Na uitleg van het persoonlijke trainingsschema kan iedereen individueel trainen. Onze instructeurs stellen voor jou een persoonlijk trainingsschema samen, waarbij rekening wordt gehouden met je leeftijd, je lichamelijke ontwikkeling en eventuele blessures. Er wordt door de instructeurs voortdurend toezicht gehouden, waarbij geadviseerd en gecorrigeerd wordt en controle wordt uitgevoerd op het naleven van het trainen met dit persoonlijke trainingsschema. Je werkt op spierversterkende toestellen, maar ook op apparatuur die de functies van hart- en longen verbeteren, waardoor je een betere conditie krijgt.

First Class Sports Papendrecht is onderdeel van: